در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

برای افرادی که کودک خود را خارج از کشور بدنیا میآورند چه مدارکی برای ارایه به تامین اجتماعی جهت استفاده از مرخصی زایمان نیاز است.

آیا میشود با تایید پزشک این کشور مرخصی زایمان را زودتر از موعد شروع کرد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

غرامت دستمزد ایام بارداری ، با ارائه گواهی پزشک معالج و تأییدیه شورای پزشکی ، از شعب تأمین اجتماعی قابل وصول است. متقاضی باید هنگام مراجعه به شعب تأمین اجتماعی برای دریافت غرامت دستمزد ایام بارداری، داشتن اصل دفترچه درمانی و گواهی پزشک معالج ضروری است.

برای کسانی که خارج از کشور از استراحت قبل از زایمان استفاده می نمایند باید کلیه مدارک و گواهی از جمله گواهی ولادت فرزند و مدارک پزشکی به تایید کنسولگری ایران در کشور متبوع برسد و اصل گواهی به همراه ترجمه به شعبه اصلی در ایران تحویل گردد

لازم بذکر است در صورتی که ایران در کشور متبوع دارای کارگزاری رسمی باشد نامبرده میتواند موارد فوق الذکر را از طریق کارگزاری پیگیری نماید.