در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
باسلام

من معلم دبستان غیرانتفاعی(نیروی آزاد) با ۹ سال سابقه هستم که از مهر تا اردیبهشت از طرف کارفرما بیمه میشوم و ۴ ماه دیگر را بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد بیمه میشوم من باردارم و تاریخ زایمانم نیز هفته اول مهر می باشدکه هفته اول نیز به مدرسه میروم و بیمه خواهم شدآیا من میتوانم از مرخصی زایمان و کمک هزینه آن استفاده کنم ؟لطفا راهنمایی کنید

اگر زایمانم آخر شهریور باشد چطور؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام کسی که ۶۰روز حق بیمه اجباری در طول یکسال قبل از زایمان پرداخت کرده باشد