در لیست بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید.

اینجانب کارگاه شیرینی پزی دارم.لیست کارگاهی که به کافی نت داده ام اشتباها دو نفر از کارگزها کارکرد کامل رد شده است و به تائید رسیه است.در صورتی که مرخصی داشته اند.

برای تصحیح به شعب تامین اجتماعی رجوع کردم.گفتن قوانین جدید به ما اجازه اصلاح نمی دهد.

1- اشتباه کاربری قابل تصحیح هستند؟

در صورت بلی

2-چه قسمت هایی جوابگو هستند؟

3-به کدام مستندات برای قانون اصلاح مراجعه کنم؟

4-در صورت جوابگو نبودن شعبه از چه طریق پیگیری کنم؟

در صورت خیر

5-قوانین و مستندات عدم تصحیح کدام هستند؟

6-راه حال پیشنهادی؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
از طریق کارگزاری اقدام نمایید و در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب به شعبه و بازرسی شعبه مراجعه فرمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید