در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
موقع ثبت نام در سایت تامین اجتماعی برای گرفتن فیش بیمه و پرداخت آن نام شعبه را اشتباه وارد کردم و سایت برای درخواستم عدم صدور فیش رو میزنه. از طرفی امکان اصلاح اطلاعات رو ندارم،برای اصلاح نام شعبه چکار باید بکنم؟نام شعبه را در لیست بیمه اشتباه وارد کردم . برای اصلاح چه کار کنم
1 پاسخ
توسط
باید به شعبه ای که در آن بیمه هستید مراجعه کنید و از کاربر مربوطه بخواهید تا نام شعبه را اصلاح کند.