در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
باسلام

در متن قراردادم نوع قرارداد وجود ندارد(نوشته نشده)  بلکه قید شده این قرارداد در حکم قرارداد دائم است

آیا اینکه نوع قرارداد نوشته نشده و فقط نوشتن در حکم قرارداد دایم است دایمی بودنش را نفی میکند؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله. در صورتی که در قرارداد این موضوع درج شده باشد و مدتی برای قرارداد پیش بینی نشده باشد ، قرارداد شما دائمی تلقی می شود.