در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام, من یک سال در یه کارگاه ساختمانی به عنوان مهندس اجرایی مشغول به کار بودم, البته با من قراردادی بسته نشد ولی یکسری اسناد دارم که هم امضا من پاشون هست و هم سرپرست کارگاه و یکسری پیمانکار که اونجا مشغول بودم.

به دلیل ندادن اضافه کار و مرخصی و حتی عیدی و سنوات استعفا دادم. چطور میتونم یکسال بیمه رو زنده کنم؟

با تشکر...
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با در دست داشتن مدارک هویتی به اداره کار منطقه خود مراجعه و جهت دریافت حقوق و مزایای قانونی و پرداخت حق بیمه مدت اشتغال خود، در هیات های حل اختلاف طرح دعوی نمائید.