در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام. در صورتیکه بیمه یک شخص در دوشرکت همکار به این صورت که یک ماه در قرارداد یک شرکت رد شده و ماه بعد از آن شرکت ترک کار خورده و در قرارداد شرکت دیگر رد شود آیا تاثیر منفی در حق کارگر دارد ؟ در مورد سختی کار چطور ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

خیر در بررسی شرایط سختی کار توالی اشتغال در شغل دارای سختی کار ملاک است نه کارگاه لذا در صورتی که در چندین کارگاه داری سختی کار باشید بطوریکه توالی اشتغال بهم نخورد مشکلی نیست.