در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
همسرم در شرکت خزر پلاستیک(ساخت لوازم خانگی و لوازم ماشین) به مدت 18 سال به صورت 12 ساعت کاردر هر شیفت، یه هفته روز کار و یک هفته شب کار به صورت مداوم مشغول به خدمت می باشند.

با این تفاسیر سوال بنده این است که آیا با 20 سال کار مشمول قانون سختی کار می شود تا بتواند با بیست سال بازنشست شوند؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
شرط برخورداری ازسختی کارنوبت کاری ویاشب کاری نیست بلکه محیطی که کارگردارای فعالیت میباشدملاک میباشداگرچنانچه شغل فرددرمحیطی غیراستانداردباشد فردمیتواندبه اداره کارمراجعه نمایدوباتکمیل فرم مربوطه کمیته بااندازه گیری واظهارنظرکارشناسی درخصوص شغل رای صادرمینمایند