در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
بنده راننده لودر که در شرکت های زیادی به صورت نیمه سال وماهانه کار کرده ام ودنبال سختی کار نبوده ام ایا در پایان موقع باز نشستگی می تونم از همان شرکت سختی کار بگیرم واگر میشه هزینه ان بعهده من است ویا شرکت .  در بعضی لیست های بیمه عنوان شغل برام رد شده .با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

برای تاییدیه سخت وزیان اور اولا باید عنوان راننده لودر در لیست برایتان توسط کارفرما منظور شده باشد دوما باید بیمه واقع در پروژه باشد و در صورت تایید مدت اشتغال بعنوان سخت وزیان اور بیمه 4درصد سخت وزیان اور جز تعهدات پرداختی کارفرما میباشد

تایید مشاغل سخت وزیان اور بعهده کمیته ای به همین نام میباشد و عنوان شغل و حکم کارگزینی و محل کار تاثیر در تایید دارد