در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من راننده موتور سیکلت بودم که با یک کامیون تصادف کردم که ۵۰-۵۰بوده

حالا سوال من این که ۵۰%دیه من را  بیمه کامیون پرداخت میکند؟

 آیا مابقی دیه من رو میشود از بیمه موتور استفاده کرد یا نه ؟

اگرموتور بیمه نباشد ۵۰%مابقی دیه به من تعلق میگیرد یا نه؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... با توجه به درصد قصور راننده کامیون به میزان 50 درصد از دیات شما از محل بیمه نامه کامیون پرداخت خواهد شد.

الباقی دیه نیز در صورت داشتن بیمه نامه معتبر از محل بیمه حوادث راننده مسبب حادثه قابل پرداخت میباشد.

اما در صورت نداشتن بیمه نامه صندوق خسارت جانی هیچگونه تعهدی در قبال راننده مسبب ندارد.