در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

بنده در  شهریور سال 1395 با عابر تصادف نمودم . در سال ۹۶ رای قطعی دادگاه صادر شد و بنده مدارک نهایی را قبل از اتمام سال ۹۶ به شرکت بیمه گر رساندم. حال فرد مصدوم شکایت نامه ای جدا مبنی بر جملات ذیل را برعلیه بنده تنظیم نموده:

-حال بعد از مدت طولاني درمان ، تقاضاي هزينه هاي درمان و خساراتي كه بابت جرم واقع شده توسط خوانده صورت گرفته را به شرح فاكتورهاي بیمارستني و رسمي كه به پیوست تقديم مي گردد ، به انضمام كلیه خسارات وارده من جمله هزينه هاي دادرسي و خسارت تاخیر تاديه از تاريخ تقديم دادخواست لغايت اجراي حكم مورد تقاضاست.

مطالبه خسارات دادرسي

مطالبه خسارت تاخیر تاديه

آیا بنده باید پولی  از جیب پرداخت نمایم یا شرکت بیمه گر می دهد ؟ و اصلا وضعیت بنده به چه صورت است؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

 این مطلب که شما در مواعد قانونی به وظایف عمل کردید جای تبریک و دستمریزاد داره وبه لحاظ قانونی  باعث تبرئه شما میشه .

دعوی مطروحه علیه شما جای دو دفاع داره :

۱. باستناد چه مواد قانونی شما باید این خسارات رو پرداخت کنید ؟ اثبات این مطلب بر عهده خواهان دعوی است .

اما در دفاع شما میتونید(بافرض صدور بیمه نامه بعداز خرداد ۹۵ ) به بند الف ماده ۱ قانون بیمه ثالث مصوب ۹۵ و (بافرض صدور بیمه نامه قبل از خرداد ۹۵) به تبصره ۳ ماده ۱ قانون اصلاح قانون بیمه ثالث ۸۷ استناد کرده و بیمه گر رو بعنوان مسئول پرداخت هزینه معالجه معرفی بفرمایید .

۲. بااعتبار فرمایشات حضرتعالی که فرمودید مدارک تشکیل پرونده خسارت رو در مواعد قانونی تحویل بیمه گر دادید مسئولیتی از باب تاخیر تادیه متوجه شما نیست ، شاید زیانددیده مدارک دریافت خسارت رو دیر به بیمه گر ارائه کرده.