در سایر توسط
سلام

میخواستم آیا اسم کارآموز و یا کارگر در دوره آزمایشی رو باید در لیست بیمه تامین اجتماعی رد کرد ؟

اگه رد نکنیم چی میشه

با تشکر

مرضیه بجنوردی
1 پاسخ
توسط
سلام

مدتِ کوتاهِ همکاری و آزمایشی یا کارآموزی بودنِ فعالیت کارگر و یا کارآموز، دلیلِ موجهی برای بیمه نکردنِ وی نیست. در واقع کارگران، در هر شغل، با هر سمت و با هر نوع قرارداد کاری، مستحق برقراری بیمه هستند و باید بر مبنای فعالیت خود در کارگاه، سوابق بیمه ای متناسب داشته باشند.
کارفرمایان موظفند از نخستین روز فعالیت کارگر، نام او را در لیست های بیمه وارد کنند و حق بیمه مربوط به وی را، پس از کسر از حقوق و افزودن مابه التفاوت قانونی بر آن، به سازمان تأمین اجتماعی بپردازند.
 این حق بیمه برای کارگر به عنوان سابقه منظور خواهد شد و او می تواند از مزایای آن استفاده کند؛
ضمن این که به استناد تبصره ماده 11 قانون کار، مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود و حداکثر زمان قرارداد آزمایشی برای کارگران ساده و نیمه ماهر، یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا، فقط سه ماه تعیین شده است.