در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام و تشکر

میزان حق بیمه ای که از حقوق کارگر کسر می شود و حق بیمه ای که کارفرما به عنوان سهم خود می پردازد، چجوری محاسبه می شود؟

1 پاسخ
توسط
سلام
برای پاسخ به این پرسش باید به ماده 33 قانون تأمین اجتماعی مراجعه کنیم.
 مطابق این ماده قانونی، «حق بیمه کارآموزان باید به نسبت مزد با حقوق آن ها پرداخت شود و در هرحال میزان حق بیمه در این مورد نباید از میزانی که به حداقل مزد یا حقوق تعلق می گیرد کمتر باشد.»
با استناد به ماده 33، حتی اگر دستمزد کارگر کارآموز یا آزمایشی کمتر از حداقل دستمزد تعیین شده در قانون کار باشد، کارفرما مکلف است میزان حق بیمه را بر مبنای حداقل دستمزد تعیین شده بپردازد و پس از کسر حق بیمه از دستمزد کارگر، بر مبنای 7 درصد، ما به التفاوت حق بیمه را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند.