در لیست بیمه توسط
با سلام. بنده سه ماه اول سال را از مغازه پدرم بیمه رد کردم و از تیر ماه از جای دیگه برام لیست رد میشه . اما متاسفانه پدرم مجددا اسم بنده رو در لیست تیر ماهش رد کرده ولی هنوز مبلغی پرداخت نکرده. حالا تامین اجتماعی میگه هیچ راهی نداره و باید حق بیمه رو پرداخت کنید. آیا واقعا همین طوری هست
توسط
انتقال داده شده توسط
هیچکدام ازموارد زیر که در سوالات مشابه هست جواب بنده رو نداده.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه یک شخص میتواند تا سقف حقوق در یک ماه در چند محل لیست ارسال نماید لذا متاسفانه نمیتوانید کاری انجام دهید مگر اینکه تو این فاصله بازرسی شده باشد وشما در بازرسی حضور داشته باشید