در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.موتور از عقب به ماشینم زد و مقصر شناخته شده...بیمه هم ندارد.الان کلی خرج پارکینگ و صافکاری و افت قیمت ماشینم شده .گوشیشم خاموش کرده قید موتورشم زده .چیکار میشه کرد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... در گام اول باید نسبت به معین شدن میزان دقیق خسارت وارده و هزینه های مربوطه اقدام کنید که برای اینکار باید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت وارده و افت قیمت خودرو مشخص شود که پس از آن میتوانید نسبت به ترخیص و بازسازی خودرو اقدام کنید.

در گام بعدی با استناد به گزارش پلیس و کروکی و نظریه کارشناس رسمی( میزان خسارت) میتوانید همزمان از مالک و راکب موتور سیکلت(اگر متفاوت باشد) شکایت کرده و از طریق دستور مقام قضایی استعلام پلاک و آخرین آدرس را بدست آورده و موضوع شکایت به آنها ابلاغ شود.

در هر صورت باید یک نشانه یا ردی از منزل یا محل کار مقصر بدست بیاورید.