در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام.آیا ممکن هست در زمانی که سرباز هستم و بیمه نیروهای مسلح برایم واریز میشود.همزمان بیمه تامین اجتماعی از طرف یک شرکت خصوصی پرداخت شود؟؟اگر امکانش هست بعد از اتمام خدمت میتوان سوابق بیمه نیرو مسلح را خرید و به بیمه تامین اجتماعی اضافه کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اینکه برای شما از طرف شرکتی در ایام سربازی بیمه واریز شود به شرطی که حضور شما در آنجا بصورت فیزیکی باشد ایراد ندارد یعنی بصورت غیر قانونی حق بیمه واریز نگردد در ضمن بعد از ایام سربازی امکان خرید ایام مذکور با توجه به تداخل بیمه ای یعنی بیمه اجباری و حق بیمه ایام سربازی امکان پذیر نمیباشد و در صورت پرداخت حق بیمه ایام مذکور سابقه شما اضافه نخواهد شد.

لازم بذکر است در صورت مراجعه بازرس سازمان تامین اجتماعی حضور شما باید تایید گردد.