در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
من در فاصله سالهای 74 تا 77 با دو نفر از دوستان شرکت ثبت شده داشتیم که در آن سالها بیمه پرداخت نکردیم . سال 74 تا 77 قبل از خدمت سربازی بوده است و از 75 تا 77 بنده خدمت سربازی بودم . سایر شرکا شرکت را اداره میکردند
ایا میتوانیم با استناد به مدارک ثبت شرکت برای صاحبان شرکت مطابق اسناد ثبتی بیمه واریز کنیم.اگر بله چگونه باید اقدام کنیم  و مبلغ واریزی چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه شما یکی از شرکا بودید کارفرما محسوب می شدید و امکان طرح شکایت در اداره کار یا ادعای سابقه در تامین اجتماعی وجود ندارد.