در بیمه بیکاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام من داشتم سوالهای که هموطنام دربیدبرگ کرده بودن رومیخوندم که به دوسوال برخوردکردم درموردکارگرنانوایی که بعدازتعطیلی نانوایی وبی کاری غیرارادی اداره کارگفته بیمه بیکاری به شماتعلق نمیگیرد من هم جزوی ازاونهاهستم ودرنانوای کارمیکنم وسوالم اینه اگه به مابیمه بیکاری تعلق نمیگیرد پس چرا ماهیانه درحدود 45هزارتومان ازمابابت بیمه بیکاری میگیرند
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرسوابق پرداخت شما ایرادی نداشته باشدوغیرارادی بودن بیکاری شمامحرزباشدوزمان مراجعه به اداره کاردارای اشکال نباشدموضوع قابل بررسی است