در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
باسلام من درحال حاظر جواز کسب نانوایی دارم و در نانوایی کارگری دارم که مشغول به کار هست و من اون رو بیمه اجباری کردم و خودم در سال های قبل بیمه اجباری بودم و بخاطر گرفتن جواز کسب دارم بیمه اختیاری واریز میکنم

 حالا سوالم اینه که چون من تا 4 سال دیگه بازنشست میشم و درحال حاظر بیمه اختیاری من با دستمزد حداقل حقوق واریز میشود آیا میشود خودم بیمه اختیاری رو قطع کنم و برم در نانوایی کسی دیگر کار کنم و بیمه اجباری بشوم و حقوق بالای شاطری واریز کنم تا موقع بازنشستگی حقوق بالای دریافت کنم

 آیا تامین اجتماعی بخاطر اینکه جواز دارم با اشتغال من در کارگاه دیگر موافقت میکند
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چون جواز کسب به نامتان است تامین اجتماعی نهایتا بیمه اجباری تان به عنوان شاطر را قطع می کند و قبول نخواهد کرد . باید جواز کسب تان را باطل کنید .

با تشکر