در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام

طرح ویژه شرکت بیمه سامان برای نانوایان و شاطرها چیست و ثبت نام از کی شروع میشه؟
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست من سلام
امروزه شرکت های بیمه ای برای ایجاد رقابت و مزیت فروش، اقدام با ارائه بیمه عمر در قالب عنواینی همچون، زنان شاغل، آتيه فرزند، بینه تحصیل، بیمه جهیزیه و ... می نمایند.
تمام این عناوین طبق قانون بیمه عمر و سرمايه گذاری با جابجایی و حذف و اضافه پاره ای از پوشش هامی باشد.
شما شرایط خودتون رو در نظر بگیرید و ضمن مشاوره با یک مشاوره خبره و آگاه، نسبت به انتخاب یک بیمه عنر خود اقدام نمایید.