در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برای ثبت نام در بیمه عمر و سرمایه گذاری رانندگان تاکسی بیمه سامان باید به کجا مراجعه کنم و چه مزایایی دارد؟
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز برای خرید میتوانید به یکی از نمایندگیها مراجعه کنید
 بیمه عمر و سرمایه  اینست که در طول زندگی و دوران بازنشستگی یا خدایی ناکرده در نبود مان شرکت بیمه از ما و خانواده مان حمایت میکند
یک انسان روشنفکر هیچ وقت دوست ندارد نیازمند کسی باشد و داشتن این خدمات شما از نظر مالی و معنوی کمک میکند ،آرامش امروز  رفاه فردا
به امید روزی که هر ایرانی یک بیمه عمر داشته باشد
افتخار مشاور تأمین آتیه