در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
ایا بعد از اتمام دوره دوساله طرح مربوط به دانشگاه علوم پزشکی  و باتوجه به اینکه در طول مدت طرح بیمه تامین اجتماعی پرداخت شده می توان بیمه بیکاری دریافت کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر - نیروهای طرحی دانشگاه علوم پزشکی در صورتی که بیمه آنها به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده باشد باشد با توجه به اینکه اشتغال آنها با قرارداد کار و مدت معین بوده است و پایان طرح نیز اشتغال آنها خاتمه می یابد و ترک کار آنها به علت اتمام قرارداد میباشد نه عدم نیاز کارفرما مشمول قانون کار و دریافت بیمه بیکاری نمیباشند.