در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما

بنده تصادفی کردم به طوری که در بلواری با سرعت 100 کیلومتر که سرعتم بیشتر از حد مجاز بود میرفتم که سره دوربرگردانی پرایدی را دیدم بهش چراغ دادم که من را ببینه که سرعتم بالاس ولی انگار توجهی نکرد و بدون حق تقدم و ایست امد وسط بلوار من نتوانستم ماشین را کنترل کنم و به پشت او برخورد کردم که 2 نفر مصدوم شدن و ماشین طرف خیلی خسارت دید افسر 50 درصد هرکدومو مقصر کرده سوالم اینه که اگه من اعتراض بزنم با توجه به رعایت عدم حق تقدم از طرف مقابل چقدر امکان دارد که کامل او مقصر شود؟

بعضی ها میگن در هرصورت از عقب بزنی مقصری ولی من مسقیم میرفتم این اقا راه منو بست منتظر جواب شما هستم ممنون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اول اینکه حق اعتراض برای شما محفوظ میباشد. ولی احتمال رد قصور شما با عنایت به عدم رعایت سرعت مجاز کمی بعید بنظر میرسد.

اعلام نظر کارشناسی  دقیق فقط از طریق رویت دو خودرو - لاین حرکت دو خودرو و زاویه برخورد آنها پس از بازسازی صحنه میسر میباشد .