در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

چند روز پیش من تصادفی داشتم که وقتی که از اتوبان وارد یکی از کنار گذرها شدم درقسمتی که حق تقدم با من نبود ایست کردم و در هنگام ایست خودروی عقبی به دلیل سرعت و نداشتن فاصله به ماشین بنده برخورد کردند،در ابتدا قبول کردند که مقصر هستن و ما چون فقط چراغ عقب ماشین شکسته بود و از سر دلسوزی درخواستشان رو قبول کردیم و افسر نخواستیم چون فقط ماشین انها خسارت دیده بود(محل توقف خودرو نیز سربالایی بود)،بعد از 5 دقیقه در مسیر، جلوی بنده رو گرفتند و گفتند اجازه بدید افسر بیاد وقتی افسر امد بیشتر تحت تاثیر حرفهای انان بود و حتی کروکی رو در اون لحظه ترسیم نکرد و به خودروی مقصر گفتن ساعت 9 شب برن کروکی بگیرن،

حالا از ما شکایت کردند و مارو مقصر جلوه دادن.

آیا با توجه به اینکه افسر کروکی بهم خورده را اشتباه ترسیم کرده ما می توانیم مقصر بودن آنها را ثابت کنیم؟

در ضمن چون من خانم بودم اصرار داشتن که من راننده ناشی هستم و نتونستم بعد از ایست خودرو رو کنترل کنم و در سراشیبی به ماشین عقبی برخورد کردم
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

اعتراض به کروکی غیر سازشی امکان پذیر است. راننده معترض از طریق ارائه دادخواست به دادگاه و ارائه مدارک مرتبط می تواند به کروکی اعتراض نماید.