در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام نحوه محاسبه حقوق نگهبانی  بیمه ۱۲ ساعت کار ۲۴ ساعت استراحت چگونه می باشد
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
ابتدا باید روزهای کاری هر ماه را در عدد 7.33 ضرب کنید تا ساعات موظفی آن ماه به دست بیاید. سپس جمع ساعات کارکرد آن ماه را از عدد بدست آمده کم کنید تا تعداد ساعات اضافه کاری مشخص شود. این نوع شیفت مشمول 22.5 درصد فوق العاده نوبت کاری نیز می شود.