در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشیدمن در تاریخ ۳/۳/ ۹۷ در حین رانندگی بودم که ماشین واژگون شد و دچار صدمه‌های زیادی شدم میخواستم بدونم من از بیمه دانامی توانم شکایت کنم یا از بیمه استفاده کنم من در تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۰۸بیمه کردم و در تاریخ ر96/05/20 بخشنامه تحت پوشش حوادث راننده اومد نماینده بیمه بهم می‌گفت اگر بخشنامه بعد از بیمه کردن شما بیاید به شما تعلق می گیردرفتن بیمه مرکزی دانا میگه به شما تعلق نمیگیره الحاقیه نگرفتی میتونستند کسانی که در بیمه دانا بیمه کردن اطلاع رسانی/پیام رسانی کنندتا تحت پوشش حوادث راننده بشودبه نظر شمادیه بمن تعلق میگیرد می توانم کاری کنم پیگیری کنم اگر می توانم از بیمه استفاده کنمیا راه حلی دارد لطفاً راهنماییم کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

حق گرفتنی است و مستلزم صرف هزینه

باستناد ماده ۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ و دیگر مفاد قانون اخیرالذکر شما بعنوان راننده مسبب حادثه میتوانید از دیه جراحات وارده استفاده نمایید.

اما باید از طریق داگاه عمومی و تقدیم دادخواست با خواسته الزام به ایفای تعهدات قانونی و مطالبه دیه جراحات وارده باستناد تاییدیه پزشکی قانونی نسبت به احقاق حق خود اقدام کنید .