در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام.ببخشید، من توی بندرعباس به عنوان سرکارگر کار‌میکنم و بیمه برام رد میشه و همچنین امور مالی شرکتی را در شهر یاسوج بر عهده دارم و ماهی یک هفته از بندرعباس مرخصی میگیرم و به یاسوج میام و به طور فیزیکی سر کار حاضر میشم.میخواستم بدونم آیا سوابقی ک از هر دو شرکت برای من ثبت میشن در آینده به برای من مشکلی ایجاد نمیکنند؟؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

در سازمان تامین اجتماعی این امکان وجود دارد که تا هفت برابر حداقل دستمزد هر سال شمسی ( که مطابق بخشنامه شورایعالی کار در ابتدای هر سال معین می شود) لیست بیمه اجباری ارسال شود. حال این سقف هفت برابر دستمزد می تواند از یک کد

کارگاهی ارسال شود یا از سه کد کارگاهی. تفاوتی ندارد.