در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده راکب موتور بودم تصادف کردم.میخواستم محضرتان سوال کنم آیا بیمه نیروهای مسلح به بنده غرامت پرداخت میکند یا خیر؟البته عرض کنم در تصادف، متاتارس۲و۳و۴ پای بنده شکست و دو بار تحت عمل جراحی قرارگرفتم.بنده جز کارکنان رسمی ن م هستم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. درصورت داشتن بیمه عمر و حوادث قانونی که ماهانه از فیش حقوقی کارکنان کسر می‌شود، شما می‌توانید ازطریق کارگزینی محل خدمت اقدام نموده و از شرکت بیمه مربوطه ، غرامت دریافت نمایید.