در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
سلام پدر من با موتور با سرعت زیاد سرخورده وسرش به مصالح ساختمانی که شهرداری ریخته بوده برخورد کرده وفوت شده آیا به ما دیه تعلق میگیرد؟ از کجا باید اقدام کنیم؟شهرداری الان مصالح را برداشته  موتور برای دوستش بوده وبیمه هم نداره
توسط (160 امتیاز)
ممنون بابت پاسخگوییتون فقط این یعنی چی  (بيمه حادثه راننده مسبب حادثه استفاده كنيد)پدرم بیمه نداشته واون موتور هم فکر نکنم بیمه داشته باشه
واگه شهرداری مقصر شناخته بشه چقدر دیه به ما تعلق میگیرد؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

چنانچه طبق كروكي كارشناس شهردزاي مقصر حادثه باشد مي توان از محل بيمه نامه مسوليت شهرداري خسارات رو دريافت كنيد و اگر خود پدرتون مقصر بلشن مي توانيد از بيمه حادثه راننده مسبب حادثه استفاده كنيد