در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام،من مادرم ترک داداشم بود که چادرش پیچیده به چرخ عقب موتور و باعث سقوطش از موتور شده،هیئت ۳نفره تشخیص دادن که مادرم،مقصر حادثه بوده،یعنی نقض ماده ۱۳٨ قانون راهور،و تو گذارششون زدن که سرعت موتور کند بوده،

در حالی ک همسایه هامون ک شاهد تصادف بودن،میگن سرعت موتور زیاد بوده،و مادرمم میگه چون سرعت موتور زیاد بوده فرصت جمع کردن چادر از ترس اینکه تعادلش بهم بخوره رو پیدا نکرده

،و مادرم از ناحیه گردن،تاندون دست و بینی بشدت مجروح شده،موتور هم بیمه داره،حالا با این اوصاف آیا دیه بهش تعلق میگیره یا نه؟اگ پاسخ سوالمو بدید ممنون میشم.
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
درصورتی خسارت به سرنشین پرداخت میشود که مقصر راننده وسیله نقلیه باشد، با توجه به فرمایش شما به مادرتان دیه تعلق نمی گیرد.
موفق باشید