در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام
بنده در تاریخ نهم خرداد نود و شش تصادف کردم و راننده مقصر بودم و متاسفانه دچار ضایعه نخاعی شدم و تا الان هم طول درمان دارم اما متاسفانه بیمه که رفتم میگه هیچ دیه ای به من تعلق نمیگیره چون قانون جدید از مرداد ابلاغ شده و به همین خاطر چون من خرداد تصادف کردم مشمول این قانون نمیشم
حالا میخواستم بدونم من باید چکار کنم و آیا واقعا به من که این همه آسیب دیدم هیچ دیه ای تعلق نمیگیره؟
توسط (100 امتیاز)
سلام
قانون ماده ۳ راننده مقصر از اردیبهشت ۹۵ مصوب شده ولی متاسفانه شرکتهای بیمه زیر بار این قضیه نرفتند و حق قانونی ما را نادیده میگیرند زن و بچه های ما چه گناهی کردند شک نکنید که خدا حق مارا خواهد گرفت . دوست عزیز ما باید گروهی تشکیل بدهیم یا شکایت کنیم و یا باید به مجلس برویم و فریاد بزنیم که حقمان را بگیریم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی و سلامت برای شما دارم
پرداخت خسارت به رانندگان مقصر از اردیبهشت ۹۵ تصویب شده و ایین نامه ش مرداد  ۹۶ ابلاغ شده. در این فاصله هم هرشخصی به بیمه مراجعه کرده گفتن انتظار ابلاغیه و راننده رو مشمول قانون سابق دونستن .
قانون سابق فقط نقص عضو و فوت رو پرداخت میکرد ، اما اون قانون هم در ۲۹اسفند ۹۵ منقضی شده. حالا رانندگان مقصر حادثه از ابتدای ۹۶ تا مرداد ۹۶ که روی بیمه نامه هاشون مبلغ ببمه حادثه راننده مقصر هم دریافت شده مشمول کدام قانون هستند.
حق گرفتنیست و هزینه بَر.
با مراجعه به وکیل یا گرفتن مشاوره از ادم کاربلد خیلی از رانندگان تونستن به حقوق حقه خودشون برسن . علی الخصوص شما که  دیه تون از ۱دیه کامل هم فراتر میره