در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

آیا می شود از 2 شرکت نمایندگی بیمه عمر گرفت ؟

- مثلا من از شرکت بیمه ایران کد نمایندگی بیمه عمر را دارم آیا می تونم از شرکت بیمه پاسارگاد هم اقدام به دریافت نمایندگی بیمه عمر کنم ؟ (در صورتی که این مورد شدنی نیست لطفا قانون آن و آیین نامه آن را ذکر کنید)

- در صورتی که شرکت دوم (پاسارگاد) قبول کرد چطور ؟ یعنی با وجود کد نمایندگی بیمه عمر ایران درخواست ما رو قبول کرد، در این صورت میشه ؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام .... دریافت کد رسمی نمایندگی فروش بیمه عمر بر اساس آئین نامه 54 بیمه مرکزی بوده و شخص فقط از یک شرکت میتواند این کد رسمی را اخذ نماید.

لکن بصورت غیر رسمی و با یک کد داخلی در برخی شرکتهای بیمه میتوان بعنوان بازاریاب فروش بیمه عمر فعالیت کرد.