در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

بنده 70 روز پیش در بیمه عمر ثبت نام کردم و حق بیمه ماه اول را پرداخت کردم ولی در ماه‌های دوم و سوم پرداخت نکردم و بنا به دلایلی هدفم انصراف از بیمه عمر هست، حال آیا مبلغی قابل بازگشت به اینجانب هست؟ اگر جواب مثبت است چند درصد حق بیمه ماه اول که پرداخت شده است استرداد می‌شود؟

با تشکر فراوان

3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس شرایط خصوصی بیمه های عمر و سرمایه گذاری بیمه نامه هایی که کمتر از شش ماه حق بیمه پرداخت کرده باشند قابل بازخرید نمیباشد و مبلغی به بیمه گذار پرداخت نمیگردد.