در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانمی 36 ساله هستم 12 سال در مشاغل سخت و زیان اور ( بهیار ) مشغول کار بوده ام 5 سال است که به عنوان کارشناس بهبود با مدرک تحصیلی بهیار و لیسانس کامپیوتر مشغول خدمتم چه مدت دیگر می ایست کار کنم که حقوق بازنشستگی کامل (30) روز را داشته باشم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بهیاران و پرستاران به ازای هر 5 سال یکسال ارفاقی دارند و جمع ارفاقی شما حدود 2/5 سال میباشد بنابراین شما حدود 19/5 سال سابقه دارید و در صوتری که بخواهید با 30 روز حقوق بازنشسته شوید باید حدود 11 سال دیگر بیمه پرداز باشید.