در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام من با۳عنوان شغلی سابقه دارم وتایید وزارت کار گرفتم در تاییده فقط چون پیشکار نوشته بودن الان تامین فقط پیشکاری راقبول داره در صورتی که هر سه عنوان سختی کار دارد لطفا راهنمایی کنید95
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام

سه راه حل وجوددارد 1/ باتکمیل فرم مربوطه وذکردقیق شرح وظایف وآنچه درلیست بیمه عنوان گردیده ، مجددا ازکمیته اداره کارتقاضای صدور رای نمائید،       2/ تامین اجتماعی دارای کمیته است موضوع عدم تطابق شغلی باعنوان لیست بیمه راموردبررسی قرارمی دهد،   3/ ازطریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری میباشد