در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام وخسته نباشین

۲بار به پزشک قانونی مراجعه کردم بار اول شکستگی بینی از قلم افتاده بود اعتراض دادم سری دوم شکستگی بینی رو نوشتن. ممنون میشم درصد دیه یا مقدار پول رو محاسبه کنین

  1. منطقه خراشیدگی جلوی سر حارصه
  2. جراحت بخیه شده پیشانی دامیه (بابرجا گذاشتن اثرالتیام یافته)
  3. سائیدگی راست پیشانی حارصه
  4. سائیدگی وسیع بینی حارصه
  5. سائیدگی در بالای لب فوقانی حارصه
  6. سائیدگی زیر لب تحتانی حارصه
  7. خراشیدگی سطح مخاطی لب فوقانی حارصه
  8. خراشیدگی در قسمت تحتانی ساعد راست حارصه
  9. کبودی کف دست راست تا انگشت شست
  10. سائیدگی وسیع خلف ساعد چپ حارصه
  11. سائیدگی وسیع دست چپ حارصه وارش تورم سه هزار دیه کامل
  12. خراشیدگی دربنداول انگشت دوم حارصه بند انگشت
  13. سائیدگی وسیع قدام زانوی راست حارصه
  14. سائیدگی قدام زانوی چپ حارصه
  15. شکستگی دندان آسیایی بزرگ دوم فک تحتانی راست ۷

(بار دوم پذشک قانونی)

  1. ازناحیه بینی متالم است حسب مشاوره تخصصی شکستگی استخوان بینی دارد لازم به توضیح است شکستگی استخوان بینی در وضعیت مطلوب التیام یافته
  2. قلمداد میگردد جراحت بند دوم گواهی اول بابرجای گذاشتن اثر التیام یافته است

ممنون وخسته نباشید یا علی

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی

مجموع دیات فوق(بجزبند15) در نامه اول و دوم بمیزان 22/45 درصد معادل 518/595/000 ریال میباشد.

بند 15 بستگی به نوع و میزان شکستگی دندان دارد میتواند ارش داشته باشد یا دیه مقدر( یک چهلم دیه کامل) معادل 57/750/000 ریال