در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1. شکستکی استخوان گیجگاه راست سر همراه با خونریزی خارج سخت شامه ای
  2. خونریزی تحت ملتحمه ای چشم راست
  3. شکستکی 15%دندان خلفی 6
  4. سیاه شدگی سر پشت لاله گوش راست
  5. کبودی زیرچشم راست
  6. پنج مورد سیاه شدگی اعضابدن در دست و پا
  7. نه مورد سائیدگی اعضا بدن از نوع حارصه

ضمنا 4ماه طول درمان تعیین کردند ، و چندمورد از کبودی ها و ترک مویی یکی از مهره های گردن در نظریه پزشکی قانونی ذکر نشد لطفا راه حل بیان نمائید.

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی.... دیات مقدر بندهای 3 الی 7 معادل 7.275 درصد دیه کامل ثابت میباشد. (طبق نرخ سال 97 بمبلغ : 168/000/000 ریال)
بابت بندهای 1 و2 اظهار نظر دقیق پس از اتمام طول درمان میسر است.
در صورتیکه مواردی از قلم افتاده مجدداً در ارسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه و تقاضای معاینه و تحدید نظر را داشته باشید.