در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

من تازگی با ماشین از مسیر منحرف شدم و راننده خودم بودم و خودرو بدون سرنشین دیگری بود و پزشک موارد زیر رو به بیمه نامه زده خواستم بدونم چقد دیه شاملم میشه

  1. ناحیه پیشانی جلو سر دو مورد بخیه(دامیه)
  2.  پشت سر زخم بخیه خورده(دامیه)
  3.  در ناحیه پشت گردن زخم که ارش آن معادل دامیه اندامها می باشد
  4.  کمر سمت راست و چپ خراش که ارش ان معادل دامیه اندامها می باشد
  5.  در ناحیه کتف سمت راست  و پهلوی راست کبودی
  6.  پشت دست چپ،مچ دست چپ،ساعد دست راست،ارنج چپ و ساعد دست چپ پمج مورد زخم (حارصه)
  7.  زیر چشم راست کبودی
  8. در ناحیه قفسه سینه اظهار تالم میکند
  9. دندانهای شماره ۳-۴-۵ دردناک و حساس می باشد که تحت درمان می باشد
  10. دندان شماره ۶ شکستگی داشته و که ارش ان یک سوم دیه کامل انسان می باشد و در برخورد جسم سخت بوجود امده است

ممنونم

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
یا سلام مطابق موارد مندرج در سوال حضرتعالی تنها همکنون می توان 7بند اول را محاسبه نمود که جمع آن 12.1درصد از دیه کامله می باشد و در بند 8و9به شما طول درمان داده اند جهت معاینه مجدد و بند 10هم بظرمی رسد استباه تایپ شده است .