در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. 9 سال سابقه تامین اجتماعی (فعالیت در شرکت خصوصی) دارم. امسال در آموزش و پرورش استخدام می شوم. طی تماس با کارگزینی اداره، اعلام کردند که سوابق غیر دولتی منتقل نمی شود. آیا راهکاری وجود دارد؟ به عنوان مثال پرداخت حق بیمه به دو صندوق؟ یا استخدام در آموزش و پرورش با بیمه تامین اجتماعی؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما در بدو استخدام در هر سازمان دولتی می توانید صندوق بیمه و بازنشستگی را خود انتخاب نمایید بله شما می توانید در آموزش و پرورش استخدام و حق بیمه را به تامین اجتماعی پرداخت نمایید فقط با توجه به سابقه بیمه شما در شرکتهای خصوصی این سوابق در امتیاز شغل و رتبه شما در آموزش و پرورش منظور نمیگردد که مهم هم نیست در عوض 9 سال سابقه شما به سابقه آموزش و پرورش اضافه میگردد.

لازم بذکر است در صورتی که بخواهید صندوق خود را به بازنشستگی کشوری تغییر دهید برای انتقال سابقه 9 سال خود که حدود 104 ماه میشود باید مبلغی هنگفتی پرداخت نمایید که مقرون به صرفه نمیباشد بهتر است در صندوق تامین اجتماعی ادامه بیمه پردازی نمایید.