در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده بابیست سال سابقه رسمی درشرکت نفت بازخرید شدم والان نه مستمری میگیرم نه سابقه ای برای من محسوب میشه .خواستم بدونم چطورمیتونم سابقه ی خودم رو به تامین اجتماعی منتقل کنم وآیا امکانش هست ازاین طریق بازشسته بشم ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در صورت بیمه پردازی در صندوق تامین اجتماعی ، امکان انتقال کسور و سوابق شما از صندوق نفت به صندوق تامین اجتماعی وجود دارد، البته به شرطی که کسورات آن را دریافت ننموده باشید.

 نحوه محاسبه مبلغ مابه التفاوت آن :برابر است با 18 درصد دستمزد مشمول حق بیمه شما در زمان تقاضا در مدت اشتغال در صندوق قبلی، منهای کسورات منتقله.