در بیمه مسافرتی توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا بیمه مسافرتی هزینه های مربوط به گم شدن وسایل و طلا و جواهر (دستبند، گردنبند، گوشواره) را در حین مسافرت پرداخت می کند ؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت برادر ارجمند آقای حسینی تبار.... باید به عرض برسانم یکی از پوششهای مهم بیمه درمان مسافرتی جبران خسارت فقدان بارتحویلی به هواپیما میباشد که شرایط خاص خود را دارد، لکن در هرصورت پول، جواهرات،کارت های اعتباری و نقدی و هرگونه سند از شمول این تعهد مستثنی بوده و قابل جبران نیست.