در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه پارسیان چیست ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

شما با خرید بیمه نامه درمان مسافرتی بیمه پارسیان تحت پوشش موارد ذیل خواهید بود:

  • پرداخت هزینه‌های درمانی شامل هزینه‌های بستری در بیمارستان، جراحی، معاینات پزشکی و دارو، ناشی از حوادث و بیماری‌هایی که در طول مسافرت بروز نماید تا سقف مندرج در بیمه‌نامه
  • پرداخت هزینه‌های فوریت‌های دندانپزشکی شامل معالجه دندان‌درد،‌ درمان عفونت و کشیدن دندان.
  • پذیرش و انتقال پزشکی به نزدیکترین بیمارستان و یا بازگرداندن بیمار به ایران تحت نظارت پزشکی.
  • پرداخت هزینه‌های دعاوی حقوقی ناشی از حوادث رانندگی تا سقف مندرج در بیمه نامه
  • پرداخت هزینه های حمل و نقل ، اقامت در هتل و غذا به شرط ارائه نسخه اصلی صورتحساب های مربوطه در صورت تاخیر در حرکت وسیله نقلیه مورد استفاده شما
  • پرداخت کمک هزینه خرید ملزومات اساسی تا مبلغ مندرج در بیمه نامه در صورت تاخیر در ورود بار همراه مسافر
  • پرداخت هزینه‌های ناشی از مفقودی بار،‌ علاوه بر خسارتی که حامل ملزم به پرداخت آن است
  • پرداخت کمک هزینه تهیه گذرنامه ، گواهی‌نامه رانندگی در صورت مفقودی آنها
  • بازگرداندن اعضای خانواده به کشور در صورت بروز حادثه برای بیمه شده
  • کمک هزینه سفر اضطراری یکی از اعضای خانواده برای همراهی بیمار
  • بازگرداندن جسد متوفی (بیمه شده) به ایران در صورت فوت بیمه‌شده در طول مسافرت.
  • برخورداری از تخفیفات ویژه جهت خرید گروهی بیمه‌شدگان با مقصد یکسان