در بیمه مسافرتی توسط
شرایط بیمه مسافرتی بیمه ملت چیست ؟
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)

بیمه حوادث مسافرین عازم به خارج از کشور :
بیمه نامه عبارت است از پوشش صدمات بدنی و بیماری بیمه شده که پس از شروع سفر به خارج  بروز نموده و یا عارضه ناگهانی و غیر قابل پیش بینی که ابتلا به آن یا آغاز آن پس از شروع سفر به خارج بوده و موجب درخواست امداد از طرف بیمه شده یا نمایندگان وی شود .
شرکت بیمه رایز شوتز که مقر در آن کشور آلمان می باشد با همکاری شرکت بیمه ملت، خدمات ذیل را تنها به هنگام سفر بیمه شده در خارج ازکشور محل اقامت وی ارائه خواهد نمود؛ اعتبار بیمه نامه مسافرین عازم به خارج از کشور از زمان خروج بیمه شده از کشور آغاز می شود. محدودیت سنی در این بیمه نامه 85 سال تمام می باشد. فرانشیز، 25 یورو در هر مورد خسارت است (به استثنای صدمات جسمانی حاد و یا بستری شدن دربیمارستان بیش از 24 ساعت.)
مهم ترین مزایای این بیمه نامه عبارتند از:
1– هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان خارج از کشور؛
2- جابجایی یا بازگرداندن بیمه شده به کشور در طول سفر در اثر بیماری یا حادثه؛
3- پرداخت هزینه های فوریت دندانپزشکی؛
4-بازگشت اعضای بلافصل خانواده همراه بیمه شده به کشور؛
5- بازگرداندن جسد متوفی؛
6- سفر اضطراری یکی از اعضای بلافصل خانواده؛
7- بازگشت اضطراری به کشور به دلیل فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده؛
8- تحویل دارو؛
9- ارسال پیام و اطلاعات مراجع درمانی در مواقع اضطراری؛
10- حواله تضمین وجوه نقد؛
11- حواله وجوه نقد؛
12- فقدان گذرنامه، گواهینامه رانندگی و شناسنامه در خارج از کشور؛
13- معاضدت حقوقی؛
14- جبران خسارت فقدان بارتحویلی به هواپیما؛
15- جبران خسارت تاخیر در ورود بار همراه مسافر؛
16- یافتن و ارسال بار و ملزومات شخصی؛
17- پوشش تاخیر در حرکت.

بیمه مسافرین ورودی به ایران :
این بیمه نامه مربوط به مسافرینی است که به کشور جمهوری اسلامی ایران مسافرت می کنند. در صورتي كه بيمه شده در مدت اعتبار اين بيمه نامه، دچار بيماري يا صدمات بدني ناشي از حادثه شود و يا قرنطينه اجباري پزشكي ضروري گردد، بيمه گر موظف است خدمات زير را سازماندهي و هزينه هاي مرتبط با آن را پرداخت نمايد.
الف) انتقال
1-  پذيرش و انتقال بيمه شده به نزديك ترين بيمارستان يا مراكز درماني مجهز در كمترين زمان ممكن.
2- انتقال بيمه شده در موارد ضروري با نظر پزشك معالج به مراكز درماني مجهزتر در اسرع وقت.
3- بازگرداندن بيمه شده به كشور متبوع خويش بر اساس نظر پزشك معالج و تاييد پزشك معتمد بيمه گر در صورتي كه پس از درمان در محل، شرايط جسمي بيمه شده مانع از بازگشت وي به صورت يك مسافر معمولي باشد.
4- انجام اقدامات لازم در صورت فوت بيمه شده براي انتقال جسد به نزديك ترين فرودگاه محل اقامت وي در كشور متبوع.
5- انجام اقدامات لازم جهت بازگرداندن افراد همراه زير 15 سال بيمه شده و يك نفر از بستگان بيمه شده به كشور متبوع در صورتي كه بيمه شده توانايي ادامه سفر با وسيله نقليه شخصي و يا وسيله نقليه اي كه در ابتداي سفر مورد استفاده قرار گرفته را نداشته باشد.
6- انجام اقدامات لازم براي انتقال يكي از بستگان بيمه شده از كشور محل اقامت بيمه شده به ايران در صورتي كه بيمه شده به علت حادثه يا بيماري مشمول اين بيمه نامه، در بيمارستان بستري شود و بر اساس نظر پزشك معالج به همراه نياز داشته باشد.
ب) پرداخت هزينه ها
1- هزينه هاي پزشكي و بستري تا سقف 10.000 يورو و يا معادل ريالي آن براساس نرخ تسعير ارز مندرج در بيمه نامه با استناد به گواهي پزشكي مبني بر نياز فوري به درمان در مدت پوشش (پس از كسر فرانشيز هزينه هاي پزشكي غيربستري)، به شرح زير پرداخت خواهد شد:
1-1- هزينه هاي پزشكي شامل ويزيت اوليه و خدمات تصويربرداري و آزمايشگاهي، هزينه هاي دارويي، جراحي هاي سرپايي، فيزيوتراپي و انتقال مصدومان و بيماران به مراكز پزشكي مربوطه ناشي از حوادث.
2-1- هزينه هاي پزشكي ناشي از بستري و جراحي در بيمارستان و مراكز جراحي محدود Day Care (با بيش از ۶ ساعت بستري)
2- هزينه هاي غيرپزشكي به شرح زير پرداخت خواهد شد:
1-2 –هزينه هاي متعارف مربوط به تهيه تابوت و انتقال جسد بيمه شده متوفي به نزديكترين فرودگاه بين المللي محل اقامت وي در كشور مبداء يا محل اقامت (هزينه هاي برگزاري مراسم تشييع و تدفين در تعهد بيمه گر نمي باشد)
2-2 – در صورتي كه بيمه شده به علت حادثه يا بيماري مشمول اين بيمه نامه، در بيمارستان بستري شود و بر اساس نظر پزشك معالج و تاييد پزشك معتمد بيمه گر به همراه نياز داشته باشد، هزينه هاي متعارف رفت و برگشت يكي از بستگان بيمه شده از كشور محل اقامت بيمه شده به محل بستري و نيز مخارج اقامت وي در ايران حداكثر تا 20 روز پرداخت خواهد شد.
3-2 - هزينه متعارف بازگشت غيرمنتظره بيمه شده به دليل صدمات يا بيماري حاد پزشكي در صورتي كه نتواند از بليط برگشت استفاده نمايد.
4-2 – هزينه هاي متعارف جهت بازگرداندن افراد همراه زير 15 سال بيمه شده و يك نفر از بستگان وي به كشور مبدا يا محل اقامت در صورت عدم توانايي به سفر با وسيله نقليه شخصي و يا وسيله نقليه اي كه در ابتداي سفر مورد استفاده قرار گرفته است.
5-2 – هزينه هاي فوريتي دندانپزشكي تا سقف 200 يورو. اين هزينه ها محدود به معالجه دندان درد، درمان عفونت و كشيدن دندان مي باشد.
6-2 – هزينه هاي لازم جهت تهيه مدارك مهم مسافرتي نظير گذرنامه، گواهينامه رانندگي و يا مدارك كنسولي در صورت گم شدن مدارك مربوطه تا سقف 200 يورو.
7-2 – هزينه هاي مربوط به معاضدت قضايي تا سقف 250 يورو در دعاوي كه در طي مدت اقامت در ايران عليه بيمه شده دادخواست مطرح شود.

حوادث گروهی تورهای مسافرتی:
این بیمه نامه در راستای تامین امنیت و آرامش مسافرانی که در داخل کشور با هر وسیله به سفرهای تفریحی، آموزشی، ماموریت، اردوهای ورزشی و ... می روند طراحی شده است. حق بیمه این بیمه نامه براساس مدت سفر و سرمایه مورد نظر بیمه گزار تعیین می گردد.
1 - بیمه گزار می تواند شخصیت حقوقی و حقیقی داشته باشد؛
2 - حداقل تعداد بیمه شدگان 10 نفر می باشد؛
3 - سرمایه بیمه 10.000.000 ریال تا 300.000.000 ریال برای هر بیمه شده می باشد؛
4 - هزینه های پزشکی 10 % سرمایه بیمه برای هر بیمه شده می باشد؛
5 - امکان انتخاب سن بیمه شدگان از بدو تولد تا 80 سالگی؛
6 - مناسب برای بیمه نمودن تورهای داخلی و خارجی و اردوهای تحصیلی است.
7 - پوششهای اضافی قابل لحاظ شدن است.
8 - جبران غرامت هرگونه حوادث ناشی از جنگ داخلی و خارجی، اقدامات بمب گذاری و تروریستی، اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی، شورش، انقلاب و آشوب از مشمول تعهدات بیمه گر خارج است.