در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط بیمه بدنه بیمه ملت چیست ؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام تعهدات بیمه بدنه بیمه ملت شامل موارد زیر می باشد

•حادثه (کلی و جزئی) / برخورد خودرو با یک جسم ثابت یا متحرک و یا برخورد اجسام دیگر به خودرو
•سقوط / واژگون شدن خودرو
•حریق (آتش سوزی، صاعقه، انفجار)
• سقوط خودرو
• سرقت کلی خودرو
همچنین با خرید پوشش های اضافی می توانید خطرات (سرقت جزئی قطعات و لوازم، شکست شیشه، سیل، زلزله، آتشفشان، طوفان، تگرگ و گردباد، هزینه ایاب و ذهاب، پاشیده شدن مواد شیمیایی و اسیدی، نوسانات قیمت ) را نیز در بیمه بدنه پوشش دهید.