در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

آیا از بیمه بدنه بیمه ملت راضی هستید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای اطلاع از پشتیبانی یک شرکت بیمه در زمنیه خسارت کافی است از یک مرکز پرداخت خسارت شرکت بیمه بازدید کنید تا با برخورد های کارکنان و نظرات خسارت دیدگان مطلع شوید

لیست کامل مراکز پرداخت خسارت بیمه ملت در تهران

میدان شوش-خیابان فدائیان اسلام-نبش خیابان شیشه گرخانه-جنب نمایندگی سایپا نیکو پیام

خیابان جمهوری-خیابان اسکندری جنوبی- بین خیابان کلهر و ارومیه پلاک432 طبقه 1 واحد 4

بزرگراه آیت اله سعیدی- به سمت شمال بعد از میدان فتح سمت راست استخرو کارواش زیتون

چهار راه يافت آباد-بلوار معلم-ميدان معلم-نمایندگی مجاز سایپا

فلکه دوم صادقیه-بلوار آیت اله کاشانی-بعد از اباذر-پلاک 69-ساختمان 107-طبقه اول-واحد 4

میدان پونک-مجتمع تجاری بوستان-واحد اداری754

تهران -شهر زیبا -بلوار تعاون -خیابان شربیانی -خیابان نیلوفر پلاک 9

بالاتر از میدان ولیعصر (عج) - نرسیده به چهار راه زرتشت - جنب بانک صادرات - ساختمان 777

تهرانپارس- پایین تر از میدان شاهد ،بلوار پروین خیابان 182 شرقی(شهید رضایی)(مابین بلوار پروین و 131) پلاک 304

اتوبان ارتش - نرسیده مینی سیتی - مجتمع میلاد - ورودی 4 - واحد 7

خیابان پیروزی - خیابان دهم فروردین - نبش کوچه شهید ثانی - پلاک 175 - طبقه دوم

شهرری-میدان نماز-بلوار کریمی-نرسیده به منتظری-پلاک 270

سه راه تهرانپارس -روبروی برج دماوند -جنب غربی نمایندگی ایران خودرو داخل موسسه سازمان حمل بار پلاك 255

سعادت آباد-سرو غربی- ضلع شمال غربی چهارراه سرو-کوچه نامی پلاک 14 واحد 3 طبقه 3

تهران -جاده مخصوص کرج -کیلومتر 13-مرکز خدمات پس از فروش گروه بهمن