در دیه و بیمه خودرو توسط
شرایط بیمه شخص ثالث بیمه ملت چیست ؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام

بیمه ملت اولین بیمه الکترونیک کشور و مبتکر بیمه نامه های کوتاه مدت ثالث

شما میتوانید بیمه نامه ثالث خود را از یک روز تا یک سال در بیمه ملت تمدید نمایید

ولی توصیه میشود اگر قصد خرید بیمه نامه کوتاه مدت دارید فقط   از سه ماه یا شش ماهه های آن استفاده نمایید

هزینه سه ماهه معادل 30 درصد یک ساله

و هزینه 6 ماهه آن معادل 60 درصد دیکساله میباشد

البته شرط تمدید به صورت کوتاه مدت تحویل 4 کوپن سالم بیمه نامه قبلی میباشد

یعنی شما نباید در بیمه نامه منقضی شده خسارتی دریافت نموده باشید

ضمنا بیمه ملت در صورتی که مجموع مدت کوتاه مدتهای متوالی شما به یک سال برسد تخفبف عدم خسارت آن را همانند بیمه یک ساله محاسبه میکند