در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام. من مرد و 33 ساله هستم و5سال سابقه  بیمه از نوع  اختیاری دارم. برای اینکه حقوق بازنشستگیم بالا بره باید چکار کنم؟اگر راه حلی باشه باید از الان اقدام کنم یا صبر کنم چندین سال اخر که قراره بازنشسته بشم؟

سوال دوم: بیمه اختیاری مبلغش خیلی برام سنگینه چون مخارج دیگه ای دارم . چه نوع بیمه دیگه ای هست که بیمه کاملی باشه و از پس مبلغش بربیام؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه بیمه شما اختیاری است بعد از عقد قرارداد حق افزایش دستمزد مشمول به غیر افزایش سالانه ای که شورایعالی کار تعیین می کند را ندارید ولی با توجه باینکه سابقه شما کمتر از 10 سال می توانید قرارداد خود را طی سه ماه ابطال و قرارداد جدید با دستمزد بالاتر بندید لازم بذکر مبلغ حق بیمه طبعا بیشتر خواهد شد و شما فقط تا زمانی که 10 سال سابقه نشده اید حق این کار را دارید و بعد از آن دیگر نمی توانید دستمزد خود را افزایش دهید مگر اینکه در کارگاههای مشمول قانون کار و تامین اجتماعی شاغل گردید د با دستمزد دلخواه حق بیمه واریز نمایید.

بیمه های دیگر هم بیمه حرف و مشاغل بانرخهای 12 ، 14و 18 درصد با سرانه درمان یا بدون سرانه درمان نیز میباشد لیکن اگر عائله مند هستید پیشنهاد نمیگردد دوما شرایط دستمزدی تقریبا مانند بیمه اختیاری فقط شرط تغییر بجای 10 سال 5 سال میباشد . بیمه حرف تعهدات کمتر دارد و نیز امکان افزایش در سالهای پایانی در بیمه اختیاری و حرف و مشاغل وجود ندارد.