در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (430 امتیاز)
سلام خسته نباشید . من 24 سال بیمه اجباری بودم و حدود 1 سال و 2 ماه  هم دارم بیمه اختیاری پرداخت میکنم که مبلغ حق بیمه که واریز میکنم حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است چون حقوقم حدود 5 میلیون تومان بود زمانی که خواستم بیمه اختیاری شود سوالم اینست که الان که حدود یکسال بیمه اختیاری هستم ایا میتوان درخواست 10 درصد افزایش حقوق داد .؟؟    از طرفی میدانم که اول هر سال طبق قانون کار افزایش حقوق خواهم داشت .. این 10 درصد مازاد بر افزایش سالانه ایا میشود درخواست داد ؟؟  ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

خیر ، طبق قانون، امکان افزایشی مازاد بر اعلام سالیانه جهت پرداخت حق بیمه اختیاری وجود ندارد.