در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام،

 با عرض پوزش و ممنون از سایت خوبتون
بنده بعد از خدمتم بیمه اختیاری پرداخت کردم

حدودا 5 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی به صورت اختیاری دارم

و متاهل هستم و داری یک فرزندمن خودم جواز کسب مشاور املاک دارم

اگر بخوام از طریق جواز کسب بیمه رد کنم،  بهتر است؟
چنین بیمه ای، و اختلاف قیمت با بیمه اختیاری چقدر هست

اگر از طریق  جواز کسب بیمه کنم خودمو میشم کارفرما و ایا کارفرما بازنشستگی دارد؟

و سوال بعد اینکه

 فقط خودم مشغول کار هستم داخل دفترم، ایا کسی رو هم باید بیمه کنم.

و یا اینکه میتونم پدرم و یا مادرم، که باز نشسته هستن،  بشن کارفرما در دفتر خودم

و اگر شدنی هست چه مراحلی رو باید طی کنم
و آیا از طریق بیمه حقوق بازنشستگی با جواز کسب بهتر است یا اختیاری
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام ملاک تعیین میزان مستمری بازنشستگی ،میانگین حقوق ۲۴ ماه قبل از بازنشستگی می باشد