در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من سه سال سابقه کار در یک کارگاه تولیدی دارم  هیچ سنواتی یا مرخصی با حقوق هم ندارم کارفرما بیمه نمیکرد الانم که فشار اوردم برای بیمه کردن اخراجم کرده هیچ مدرکی هم ندارم برای اثبات سابقه کار فقط پرینت حساب بانکی که کارکرد هفتگی واریز میکرده ایا میتونم شکایت کنم ؟اگه برای اثبات دوتا از همکارای سابقو ببرم میتونم ثابت کنم یا نه ممنون میشم کمک کنید
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
اثبات رابطه کاری به عهده شماست و اسناد واریز به حساب می تواند مدرک خوبی برای اثبات باشد.